jakiś zwierz regularnie wynosił matę wygłuszającą z komory silnika.
Wczoraj wieczorem spryskałem matę czymś a'la domestos to zwierzak się wkurzył i przegryzł wężyk gumowy od ... - no właśnie powiedzcie mi proszę co to takiego i ile ASO skasuje mnie za wymianę (musi być ASO bo autko na gwarancji)
Dodatkowo na "szafie" zapaliła się zółtka kontrolka silnika.
proszę co to takiego i ile ASO skasuje mnie za wymianę (musi być ASO bo autko na gwarancji)
wężyk jak się niemylę to ma średnicę wewnątrzną 3,2 mm, koszt jego zakupu w normalnym sklepie mototyzacyjnym to 3 PLN za 1 metr więc ASO Ci się tu do niczego nie przyda, chyba że chcesz żeby coś zepsuli :diabelski_usmiech problemów z jego wymianą nie ma żadnych, żeby sonbie ułatwić zadanie ewentualnie można podgrzać zapalniczką jego koncówke przed założeniem :szeroki_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
proszę co to takiego i ile ASO skasuje mnie za wymianę (musi być ASO bo autko na gwarancji)
wężyk jak się niemylę to ma średnicę wewnątrzną 3,2 mm, koszt jego zakupu w normalnym sklepie mototyzacyjnym to 3 PLN za 1 metr więc ASO Ci się tu do niczego nie przyda, chyba że chcesz żeby coś zepsuli :diabelski_usmiech problemów z jego wymianą nie ma żadnych, żeby sonbie ułatwić zadanie ewentualnie można podgrzać zapalniczką jego koncówke przed założeniem :szeroki_usmiech
a co błędem na kompie ? wyzeruje się sam czy trzeba podłączać VAGa ?
Dzięki
Komentarz